Pčelinji Preparati - Immuno Power


Kako razviti neprobojan imunitet u roku od 30 Dana?
Zaštitite sebe i svoju djecu sa jakim imunitetom protiv svih bolesti!

Da li imate ove simptome:
- Lahko se Prehladite i "zaradite" Viruse ?
- Osjećate se Nevoljno i Umorno Većinu Svog Vremena ?
- Stalno ste Bolesni ?
- Osjećate Slabost Usled Hemoterapije ili Zračenja pri tretiranju Raka ?
- Imate Nebrojene Alergije ?
- Ranama Treba Dugo Da Zarastu ?

Ako je tako, onda čitajte dalje.. Šta možemo a šta ne možemo uraditi? Ako hoćemo da dobijemo instantni lijek za svinjsku gripu ili da ponovo uspostavite svoj imuni sistem preko noći, onda ovo nije za Vas. Ali, ako vjerujete da je najbolji lijek imati snažan imunitet, koji se može razvijat uzimanjem ukusnog i jednostavnog dodatka ishrani u roku od par sedmica, onda mi dopustite da Vam predstavim jedan od najjačih prirodnih pojačivača imunog sistema.. Više o tome kasnije, ali prvo da vidimo šta su simptomi i uzročnici oslabljenog imuniteta?

Česti problemi koji se javljaju zbog slabog imuniteta: Kojeg od ovih bi se Vi željeli riješiti?
- Hronične upale i temperatura
- Anoreksija
- Hronični proljev
- Gubitak težine
- Otečeni limfni čvorovi
- Hronični umor

Ili simptomi ozbiljnih infekcija:
- Upala pluća
- Meningitis
- Encefalitis (upala mozga)
- Rak

Uzmite za primjer terapije za rak. Najveći rizik za takvu osobu ne dolazi od samog raka, nego od slabog imuniteta, i nažalost većina ljudi u tim situacijama ne umire od raka, nego zbog slabog imuniteta, koji je dopustio da jednostavna infekcija dovede do smrtnog ishoda. U zadnjem stadiju, pacijent umire od septičnog šoka. Šta Bi Svako Trebao Znati o Svome Imunom Sistemu? Vaš imunitet je ono što Vam pomaže da se bori protiv bakterija, virusa i raka. I stari i mladi imaju slab imuni sistem (ali zbog potpuno različitih razloga). Današnja moderna kultura podrazumijeva mnoga putovanja širom Zemlje. U svakom gradu ćete naići na ljude koji su se upravo vratili sa dalekog putovanja, i naravno sa sobom su donijeli „sitne nepoželjne putnike“ – klice (mikrobe), koji mogu zaraziti druge ljude. Ako mislite da je jedini način da izbjegnete zarazu to da se zaključate pod „stakleno zvono“ i živite u kliničkim uvjetima higijene bez fizičkog doticaja sa ljudima, onda ne znate da je jedini i najjednostavniji način kako izbjeći moderne zdravstvene opasnosti, kao što je svinjska gripa, razviti jak imunitet, kojeg vaše tijelo treba da se bori u slučaju potrebe.

Ko je kriv što ste često bolesni?
1) Stres – Broj 1 uzročnik slabljenja Vašeg imuniteta. Direktna veza između slabljenja imuniteta i stresa je i znanstveno dokazana.
2) Nedostatak Hranjivih Tvari u Tijelu – dobro poznati uzrok za nepravilan rad imunog sistema. Svi sastojci koji se nalaze u Immuno Poweru nisu zamjena za uravnoteženu prehranu, ali smo zato prepoznali da naša ishrana nije ono što bi trebala biti u ovom modernom dobu. Da li volite Baklave? Uživate u kafi 2 ili više puta dnevno? Alkohol? Cigarete? Sve su ovo faktori koji doprinose slabljenju Vašeg imuniteta.

Kvalitetni Sastojci i Formula Eksperta Immuno Power je spacijalno formuliran od Dr Narodne Medicine, Hakim Jibril-a, koji je Sedma Generacija Herbalista u svojoj porodici, sa 26 godina iskustva. Jedan od sastojaka – propolis je poznat kao ubica bakterija i virusa više nego bilo koji poznati antibiotik. Propolis pojačava u tijelu prirodne mehanizme borbe protiv bakterija i virusa. Zatim tu je i Pčelinji Polen, sa svih svojih 8 esencijalnih amino kiselina, koje tijelo samo ne može proizvesti, nego se moraju unositi putem ishrane, pa se zato i zovu esencijalne. Na vrhu ovih sastojaka je i Kralj sve prirodne hrane: Matična Mliječ, istinska Super Hrana koja je krcata hranjivim komponentama i sastojcima koji iznimno pojačavaju imunitet. Ona je idealna za svakog ko se oporavlja od bilo koje bolesti, operacije ili medicinskog tretmana, kao npr hemoterapija, koja Vas čini slabim.

Nema komentara:

Objavi komentar