Eliminator Bolova


Radite sve ono šta želite BEZ BOLOVA!!!
Nekada Tajna Formula Otklanja Bolove u Minutama!

Da li patite od:
- Hroničnih bolova u leđima ili vratu?
- Ukočenih koljena?
- Reume?
- Istrošenih kukova?
- Ukočenih zglobova?
- Natečenih ili artritičnih zglobova?
- Istegnutih mišića i ligamenata?
- Sportskih ozljeda?

U pitanju je krema za uklanjanje bilo koje boli od kostiju, do iščašenja, bolova od živaca itd... Formula je jedinstvena i do sada najjača na tržištu (preko 10 aktivnih sastojaka). Djeluje ODMAH! Radi se o preparatu koji je ne samo siguran i prirodan, nego ima i revolucionarni sistem “direktne isporuke” aktivnih tvari tačno na mjesto gdje boli koristeći DMSO – putem upotrebe na kožu, elegantno se zaobilazi čitav sistem probave.

U odnosu na tablete protiv bolova koje moraju proći čitav želudac i putem krvi doći u jetru, ovo je u potpunosti prirodni preparat koji se može dobiti bez recepta, i nema nikakvih nus-pojava…

- Neće Vam smetati stomaku…
- Neće opteretiti Vašu jetru ili bubrege….
- Neće potaknuti pojavu niti jedne kontraindikacije…

Dodatno, ne morate brinuti o štetnim indikacijama sa aspirinima, tabletama protiv zgrušavanja krvi ili sa bilo kojom drugom tabletom koju možete uzimati. I što je najbitnije – nećete morati gutati još jednu šaku tableta da ublažite bol! Ova krema je jedinstvena formulacija koja u sebi sadrži 10 ključnih sastojaka. Upravo ovakva zajednička kombinacija proizvodi iznimno olakšanje od bola, mnogo veće nego da smo upotrijebili samo jednu od komponenti, i time smo kreirali efekat jačeg djelovanja, jer svaka od komponenti nadopunjuje jedna drugu, a rezultat je – brži nestanak bola. Nadalje koristili smo jedinstvenu komponentu – DMSO – koja se ponaša kao moćan transporent aktivnih sastojaka duboko u kožu, mišiće, krvne sudove i čak u kosti, odnosno na mjesto gdje bol i nastaje.

Nema komentara:

Objavi komentar