Čokoladna torta


Sastojci
150gr margarina ili maslaca
2dcl brasna
2dcl secera
1dcl kakaa
2 jaja
1 vanilija secer
Ganache krema:
2dl vrhnja za kuhanje
200gr cokolade za kuhanje


Priprema
Otopiti margarin pa dodati brasno, secer, kakao i vaniliju, na kraju umjesati  jedno po jedno jaje.Sve dobro izmiksati i staviti u kalup(26cm).Smjesa ce biti malo gusta pa je rasporediti sa kasikom…staviti biskvit da se pece 20 min na 175C.Dok se biskvit pece staviti vrhnje da se zagrije na laganoj vatri i staviti izmrvljenu cokoladu i mjesati dok se ne izjednaci.Kad je biskvit gotov(provjeriti cackalicom)izliti ganache po biskvitu i ostaviti da se ohlade oko 2 sata
Posluživanje
Moze se posluziti sa slagom...ukrasiti po zelji..
Ovo je prava cokoladna bomba uvjerite se sami:)
izvor http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar